Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

fredag 25 februari 2011

Efter en hel del jobb så har jag kommit halva vägen med montaget av värmaren..

4 kommentarer:

  1. Har ni redan börjat jobba? Nefi är fortfarande utan köl men vi räknar med att det är klart i mitten på mars. Tills dess vilar vi oss i form ;D

    SvaraRadera
  2. listan är lång i år.. behöver fixa en del vinterjobb så att det inte blir så stressigt i april, sjösättning sista eller andra helgen i maj och Ornörunt den 21. Där i mellan skall Magda riggas och trimmas till nya seglen, sen seglas ned till Dalarö, vilket nästa tar två dagar från Uppsala mälaren. Full fart alltså. På måndag skall värmaren göras klar, sen blir det ny elpanel och stereomontage. fästen för bordet skall monteras i sittbrunn och kajuta.. osv..

    SvaraRadera
  3. Kölen är inte på ännu, men planen är att hon ska sjösättas i mitten på april.

    SvaraRadera