Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

måndag 7 april 2014

Runda hörn och tejp.

Grundfärgen (den vita) behövde härda ca tre dagar i den här temperaturen.. Så det blev småfix och tejpning av sittbrunnen i stället.


Runda små innerhörn fixas lättast med en bit tejp rätt över och en vass kniv eller rakblad.. (Kan man skära runda hörn med ett rak-blad ;-)


Jag grundade lite innanför kanten för att slippa tejpa två gånger..


Kylboxen är nu helt klar och jag hittade plastlådor på Biltema som passar bra i boxen för att hålla lite ordning. Köpte en enkel termometer för att hålla koll på kylan i boxen. Det svarta är isoleringen uppåt, samma sitter på locket.. När elmätaren är installerad så ska det bli kul att se hur mycket el boxen behöver?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar