Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

måndag 30 juni 2014

Förra årets segling över Gävlebukten

23 timmar från Öregrund till Sunsvalls hamn.. En av de tuffare etapperna jag gjorde förra sommaren. Men medvind och halvvind gjorde resan snabb och bekväm, trots sjögång från en tidigare hård sydlig vind.. Min yngsta son max var med och höll sällskap!


Efter en natt i Sundsvall blev det tidig start för sista etappen till Ö-vik. Förbi Högbondens vackra fyr och in i skärgården söderifrån..

2 kommentarer:

  1. Fina bilder i din blogg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anders! Jag tränar mycket foto.... Mer än segling just nu tyvärr! Men till helgen blir det en veckas träningsläger/segelsemester....

      Radera