Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

måndag 14 mars 2011

A day in the life - Volvo Ocean Race, lite tips om foto och film ombord

3 kommentarer:

  1. Nu behöver jag er hjälp! Hjälp till att sprida informationen om Linda Lindauers föreläsning om sin segling till Antarktis. All info finns på bloggen - som ni ju så klart gärna får nämna...... ;)) När plumsar Magda i sjön?

    SvaraRadera
  2. Missa inte att lyssna på henne själva!

    SvaraRadera
  3. Jag länkar gärna vidare.. Fixar det i morgon.. Isen ligger in på halva april så första veckan i maj blir det sjösättning. Om allt fungerar så blir det nästan direkt segling till dalarö och förberedelser för ornörunt .. Besättning klar. Vi blir fyra, jag och Helena, en snabb fördäcksgast och en gammal o rutinerad stholms seglare som taktiker!!! Sen under sommaren vill jag gärna kappsegla på två i båten..

    SvaraRadera