Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

fredag 6 maj 2011

TÄVLING!! Vem har snyggaste NF inredningen ??

Jag har börjat lacka lite för att få en enhetlig lackad yta, nu är skott-väggen mot toan lackad med några lager blank fernissa och ett lager sidenmatt.. om det blir bra så får nog hela inredningen en upp fräschning i höst.


På bilden ser man ungefär hur Magdas ser ut, den typiskt danska från CC/marine, Vore kul med lite bilder från andra båtar..

En fullständigt opartisk jury väljer vinnare och priset blir fint!

2 kommentarer:

  1. Vart skickar man sina "tävlingsbidrag"...;) Vi har också funderingar på att fräscha upp trät, det börjar se lite sjaskigt ut. Vad var det för bilder du ville ha på teaken? Eller var det mer närbilder?
    Nefi ser för övrigt exakt likadan ut. Tom gardinerna är de samma (original?). Fast våra dynor är nog nyare och mörkblåa.

    SvaraRadera
  2. Vill gärna ha översiktsbild på sittbrunnen, så jag ser läggningen.. Bidragen mailas till roger@hantverksportalen.com

    SvaraRadera