Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

torsdag 22 september 2011

Nu är masten borta...

Lite tråkigt att ta upp båten när det ser ut att bli toppenväder till helgen.. Nu får man leva på minnen och ladda inför Ornörunt som blir första tävling och vi hoppas på en trevligt transportsegling till kusten i maj!
Lite flera "att göra" kommer man ju på...Bättre ordnat med landström skall det bli och tillkapade ämnen till tre olika hyllor i teak ligger och väntar på montage och lackning.

1 kommentar:

  1. Vi väntar nog ytterligare och hoppas på kanonväder inför sista kappseglingen nästa helg. Men vi måste definitivt ta upp och få allt färdigt innan vi flyger till solen ;))

    SvaraRadera