Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

söndag 16 oktober 2011

Nu är det klart med båtplats vid Högakusten..

Äntligen tog jag fart och fixade tre rejäla bojstenar. Nästan ett ton cement uppdelat på tre "klumpar" Bara hoppas att det blir bra is på viken vid stugan så att vi kan rulla ut dem!


Vi hann även med en tur till kusten söder om Örnsköldsvik och hittade flera fina hamnar att besöka med Magda.. Jag har räknat ut att det bör ta ca 50 timmar att segla upp till stugan , om vi kan passa på att segla upp i lite sydliga vindar förstås!
Iphone-bilder från vackra Bönhamn. Vi längtar verkligen att få upp båten hit till högakusten och börja träna lite inför Ulvöregattan 2013.. Ett av målen för vårt lilla segelbåtsprojekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar