Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

torsdag 15 november 2012

Mässa?

Just nu ser det ut att bli ett mässbesök på söndag.. Hoppas på det!


En tur till Stockholm vore kul och jag har haft en ganska skön vila från båtpyssel och inköp av dessa ständigt behövda båttillbehör.... ;-)

Ett nytt akterstag är på gång och jag tittar lite efter ett billigt och bra reservfall för spinnare/code.. men som sagt för övrigt lugnt..

1 kommentar:

  1. På söndagen blev det mäss-besök! Kul att besöka Gustavsberg och se den fina hamnen. Den lilla mässhallen inrymmer ett tjugotal båtar och jag tror att Linjett 34 frammkallade mest ha-begär hos både mig och Helena (även hos flera andra eftersom det var en lätt köbildning ned i båten) Kanske inte den mesta racing-båten men...så otroligt välbyggd och vacker!

    SvaraRadera