Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

lördag 15 december 2012

Anmälda..


Blir det flera NFar?

6 kommentarer:

 1. Jag har kepsen från 10-års jubileumet!
  Jag har ett (större) antal Ornö Runt "whisky glas".
  Men, jag har ingen NF, så jag avstår.

  SvaraRadera
 2. För oss blir det tredje gången.. Hoppas på goda vindar!

  SvaraRadera
 3. Hehe nej, jag får nog oxå avstå, det blir lite lång transportsegling från skåne :)

  SvaraRadera
 4. Nu är Lilla Blå också anmäld, så nu är det bara att hoppas på tidig vår så man hinner med allt fixande... (listan är lång i år!)

  SvaraRadera
 5. härligt Lilla Blå! Vi får se hur många NF som anmäler sig.. Förra året fick vi ju till entypsklass... Men om det är för få anmälda så seglar vi nog på mätbrevet.. Vad blev ert SRS förra året?

  SvaraRadera
 6. 1,128 då var det nya seglen (stor + fock + spinn) samt data från gammalt mätbrev, men funderar på att väga in båten eftersom jag är lite nyfiken på vad den väger med allt nytt som lagts till genom åren.

  SvaraRadera