Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

onsdag 21 maj 2014

Grymt bra..Vi provade med Ecopar till vår VP diesel och den går fantastiskt jämt och fint. Ingen lukt eller sot! Toppade lätt 6.5 knop.. 

Läs mera på Ecopar.se


"EcoPar AB utvecklar och marknadsför ultrarena drivmedel för dagens dieselmotorer och jetturbiner. Våra drivmedel är bl a fria från svavel, aromatiska och polyaromatiska kolväten. Dessutom framställs eldningsolja, som till stor del är förnyelsebar. 
 
Vårt mål är att minska den negativa inverkan på närmiljön, dvs den miljö många av oss bor och arbetar i, liksom på den globala miljön med minskad produktion av CO2 och därmed lägre påverkan på växthusgaserna."

Dvs man tankar i och kör som vanlig diesel och motorn känns som ny, plus att risken för dieselalger är minimal!!
 

1 kommentar:

  1. Spännande! Ska be min Uppsala kollega köpa med sig en dunk ner till Nyköping.
    Har haft problem med miljödieseln så det här verkar vara en bra lösning.

    SvaraRadera