Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

fredag 24 augusti 2012

Japp..

Nu vet jag vilken båt som jag ska ha sen.. Hallberg Rassy 412

Jag har ännu inte lyckats hitta priset... ;-)

3 kommentarer:

 1. Bara att jobba över nån kväll och sen köpa ;)

  SvaraRadera
 2. Hej, följer din blogg med stort intresse. Har du ngn mailadress jag kan kontakta dig på? Jag har själv en nf, är dock ny i seglingsorten, efter 20 år på brädor. Kappseglingshornen har vuxit ut men jag har svårt att få bra fart på båten. Skulle tacksamt ta emot tips samt lite info om vilka segeluppdateringar som ger mest bang for the bucks. Med vänlig hälsning, fredrik

  SvaraRadera
 3. Toppen kul! Jag är nog iof nästan i samma båt.. :)) men har som sagt uppdaterat seglen snart två ggr så lite tips kan du nog få... Maila på roger @ Hantverksportalen . com.

  Sail on!

  SvaraRadera