Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

torsdag 5 september 2013

Kanon taggad! (hoppas det hjälper)

Nu hoppas man att vädret håller sig och att vindar och strömmar vrider Magdas väg.. Till helgen blir det hemmavatten! Allra mest för Gunnar som är "uppvuxen" på Sandhamn och känner alla kobbar och grund.. Hoppas även att vi kan hjälpas åt att hitta mer och bättre vind än alla andra under Nordic yachts race.

Snabblänk till banbeskrivningarna hittas HÄR

Det ska bli mycket kul att får segla i det fina september vädret och vi hoppas som sagt på lite flyt i seglingen... Vi kommer att hämta den nya spinnakerbommen på Benns på fredag och i övrigt är Magda i bra skick.  Vi har inte satt någon riktigt bra kappsegling sen Ulvöregattan och nu är det dax!!!  ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar