Från puts på varvet till Ulvöregattan på Högakusten. Här visas utvecklingen av vår segelbåt "Magda från Uppsala" samt seglingar och kappseglingar. Hon är en Nordisk familjebåt (NF) Byggd på varv i Danmark. NF är en lättseglad och snabb båt som lämpar sig väl för kappsegling. Många av NF- båtarna i Stockholm har under åren placerat sig med toppresultat i ex.vis Lidingörunt och Granprix i Stockholm, se länk:http://www.gransegel.se/GP10.html. Hälsningar Roger och Helena.

onsdag 18 september 2013

Seglen i källaren och jag längtar redan ut i skärgården...

Nästa vecka är vi på högakusten och luftar vår gamla B16 Ockelbo pulpetbåt. Men som sagt, det är snart vår!


2 kommentarer:

  1. Vi har haft ett litet "mellanår". Lite segling, mycket jobb och strul! Hoppas på en bra avslutning i Kroatien. Nu får vi ägna oss åt lite "torrsegling" :-)

    SvaraRadera
  2. Det kan nog bli så.. Vi kanske har haft ett mellanår åt det andra hållet.. Massor av timmar i båten och det mesta har fungerat (en bruten spinnakerbom, två nya 12 volts batterier, ett dött kylaggregat)... det känns bra jämfört med förra årets extra kölrenovering och större investeringar i segel och elektronik.. Nu håller vi tummarna för upptagningen och LYCKA TILL med seglingarna och all trevlig aftersail! Ps torrsegling och bryggsegling är inte att förakta!!

    SvaraRadera